SLEVA 20% na vše při nákupu nad 500 Kč! 🎪Zpříjemněte dětem návrat do škol(k)y! ⭐ S kódem: BACKTOSCHOOL od nás při nákupu nad 500 Kč dostanete slevu 20% na vše:)

Oživte pokojíček s IKEA samolepkami na dětský nábytek

Oživte pokojíček s IKEA samolepkami na dětský nábytek

Zařizovat dětský pokojíček je jedna věc, ale udržet krok s neustále se měnícími zájmy a vkusem dětí může být opravdovou výzvou. Měnit kompletně celý pokojíček každých pár let je časově i finančně náročné. Naštěstí tu pro vás máme samolepky IKEA na dětský nábytek, které vám pomohou! Představují snadný, rychlý a cenově dostupný způsob, jak změnit vzhled jakéhokoliv pokoje. Ať už vaše dítě miluje dinosaury, auta, letadla, motýly. zvířátka nebo farmaření, z naší široké škály motivů si vybere každý kluk i holka.

Snadná aplikace a odstraňování

Jednou z nejlepších vlastností samolepek na nábytek IKEA je jejich jednoduchá aplikace. Jsou navrženy tak, aby šly snadno nalepit na různé kousky nábytku IKEA, jako je Flisat, Latt, Lack, Kallax a Malm. A co je nejdůležitější, lze je snadno odstranit bez poškození povrchu, takže je můžete měnit podle potřeby.

Přeměna za málo peněz

Předělávání pokojíčku může být drahá záležitost. S IKEA samolepkami ale můžete vykouzlit výraznou proměnu za málo peněz. Místo investování do nového nábytku nebo drahých renovací stačí přelepit pár kusů nábytku samolepkami ve stejném designu a pokojíček ve stylu džungle, vesmíru nebo přírody je na světě. Tato cenová dostupnost vám umožňuje experimentovat s různými designy a tématy bez obav z dlouhodobých závazků.

Vhodné pro různé typy nábytku IKEA

Naše samolepky jsou univerzální a hodí se na širokou škálu nábytku IKEA:

  • Flisat: proměňte hrací stoleček Flisat v dopravní hřiště nebo třeba hvězdnou oblohu
  • Latt: stoleček a židličky ve stejném designu budou vypadat prostě skvěle
  • Lack: na stolečku Lack se bude skvěle jezdit autíčky
  • Kallax: ozdobte úložný regál Kallax s našimi barevnými samolepkami
  • Malm: proměňte komodu Malm s hravými samolepkami, které odrážejí osobnost vašeho dítěte.